Alles begint bij een vakkundig tuinontwerp 
Laat uw bedrijfstuin door ons ontwerpen  

NEEM NU CONTACT OP >

Ontwerpen van een prachtige bedrijfstuin

Natuurlijk wilt u de ruimte rondom uw kantoor of bedrijf zo optimaal mogelijk indelen. Een goed doordacht tuinontwerp is dan ook altijd de eerste stap. Bij het ontwerpen van uw ideale kantoortuin zijn er veel aspecten om rekening mee te houden. Zo is uw bedrijfstuin uw visitekaartje en is het belangrijk dat deze de juiste uitstraling heeft voor zowel het personeel als voor klanten. Daarnaast is een fijne bedrijfstuin onderdeel van het nieuwe werken. Zo kan er in een fijne tuin gewerkt worden, maar ook kunt u er klanten ontvangen, vergaderen, pauzeren, lunchen, ontspannen of eventueel sporten. Wij verzekeren een ontwerp waar alle door u gewenste elementen tot een gebalanceerd geheel samenkomen.

Op zoek naar een tuinontwerp in 3D? Ook dat kan bij Verdi Bedrijfstuinen! 

Een goed ontwerp begint bij luisteren

Stap 1 is altijd om te luisteren naar uw wensen, en u dan te adviseren met onze deskundigheid. Wij kijken naar de omgeving en de mogelijkheden en mixen dit zoveel mogelijk met uw wensen. U heeft genoeg om over na te denken, want er zijn talloze mogelijkheden voor de inrichting van uw bedrijfstuin. Denk eens aan verschillende soorten beplanting, terrassen, stenen, verlichting, materialen, waterpartijen, overkappingen, kachels, etc. Samen creëren we een tuinontwerp dat perfect past bij het imago van uw bedrijf. Onze ontwerpers kijken kritisch naar zowel de omgeving als naar de kleine details. Ook qua look & feel is er veel mogelijk. Wilt u een speelse tuin, of liever een tuin met strakke lijnen. Samen komen we tot het perfecte ontwerp!

Het belang van een goed doordacht tuinontwerp

Zoveel smaken, zoveel tuinen. Het is essentieel om vooraf goed na te denken over de verschillende elementen en stijlen die u graag ziet terugkomen in uw kantoortuin. Wanneer u namelijk toch niet tevreden bent met uw uiteindelijke tuin doordat er van tevoren niet over na is gedacht, is dit ontzettend zonde. Dit kunnen wij niet genoeg benadrukken. Als u even wat tijd investeert in het ontwerp, kunt u daarna nog jarenlang genieten.

Geen verrassingen

Een van de grote voordelen van een ontwerp waar u over na heeft gedacht en energie in heeft gestopt is dat u niet voor verrassingen komt te staan later in het proces of tijdens de aanleg. Een vakkundig tuinontwerp en een begeleidend beplantingsplan zorgen voor grip en controle. Op deze manier krijgt u een juiste verhouding tussen groen en bestrating.

Voordelen van tuinontwerpen door Verdi Bedrijfstuinen:

  • Onze kritische blik: wanneer u twijfelt of uw ideeën en gedachten wel te realiseren zijn voorzien wij u van alle praktische adviezen.
  • De juiste verhoudingen: tussen groen en bestrating.  Wij weten de juiste verhoudingen en afmetingen te vinden. Op deze manier komen alle elementen goed tot zijn recht en gaat de bedrijfstuin jarenlang mee.

Kosteloos ontwerp

Naast het ontwerpen van uw tuin kunt u ook bij Verdi Bedrijfstuinen terecht voor het aanleggen en onderhouden van uw tuin. Laat u dit door onze hoveniers doen, dan maken wij in de meeste gevallen een kosteloos tuinontwerp of schets voor u. Heeft u vragen? Wilt u eens de mogelijkheden bespreken? Neem vrijblijvend contact op via het formulier of pak de telefoon en bel. We komen gegarandeerd tot een fantastisch tuinontwerp voor uw bedrijfstuin – precies zoals u die in gedachten heeft.