Een goed onderhouden tuin
is het visitekaartje van uw bedrijf

NEEM NU CONTACT OP >

Professioneel onderhoud voor bedrijfstuinen

Tuinonderhoud is essentieel voor een goed behoud van uw tuin. Uw tuin leeft, groeit, bloeit en vraagt constant om aandacht. Heeft u weinig tijd om uw bedrijfstuin zelf te onderhouden? Geen nood. De hoveniers van Verdi Bedrijfstuinen onderhouden met alle liefde uw tuin. Wij staan met ons vakmanschap voor u klaar zodat u het hele jaar door kunt vergaderen, lunchen, pauzeren, en klanten kunt ontvangen in uw prachtige kantoortuin. Tuinonderhoud is vakwerk en wij weten precies hoe we het onderhoud op de beste manier kunnen aanpakken. Wij zorgen dat uw tuin sfeervol en netjes blijft.

Waar bestaat ons tuinonderhoud uit

Natuurlijk pakken we bij het onderhouden van uw tuin zoveel mogelijk elementen mee. Een slag uit onze onderhoudsdiensten:

  • Gazononderhoud
  • Bomen en snoeien van hagen
  • Onderhoud van alle planten
  • Verhardingen schoonspuiten met een hogedrukreiniger
  • Bestrijden van algen en mos
  • Terrasreiniging
  • Is het herfst? Wij verwijderen alle overbodige bladeren
  • In de winter zorgen wij voor sneeuwvrije verharding
  • Vijveronderhoud

Kortom: in elk seizoen zorgen wij ervoor dat uw bedrijfstuin de juiste uitstraling blijft behouden.

Laat altijd een goede indruk achter met uw tuin

Zeker voor een bedrijfstuin is het belangrijk dat de uitstraling en de waarde goed behouden blijft. Zowel werknemers als klanten zien dit namelijk. Langdurig genieten van de tuin, kan enkel wanneer deze goed onderhouden wordt door ervaren hoveniers. Wij zorgen ervoor dat u geen last heeft van groene aanslag op het terras of sporen van dode planten of onkruid. In elk seizoen staan we voor u klaar. Of dit nou betekent dat we de tuin zomerklaar maken na de winter, onderhoud verzorgen tijdens de vakantietijd, of alles netjes houden in de winter.

Geen zorgen meer over het onderhoud van uw bedrijfstuin.

Periodiek tuinonderhoud

Bij Verdi Bedrijfstuinen bieden wij de mogelijkheid om op regelmatige basis een onderhoudsbeurt te verzorgen. Bij bedrijfstuinen werken wij veelal met jaarcontracten. Dit houdt in dat wij het onderhoud volledig uit handen nemen. Op deze manier heeft u hier geen omkijken meer naar, maar wel de zekerheid dat uw tuin er het hele jaar door verzorgd en representatief uit ziet. Heerlijk toch?

Laat uw bedrijfstuin onderhouden door Verdi Bedrijfstuinen

Wij heten niet voor niets Verdi Bedrijfstuinen. Verdi betekent namelijk groen en onze hoveniers hebben de groenste vingers en ontzettend veel passie voor het vak. Tuinonderhoud is een belangrijk onderdeel, maar daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een (3D) tuinontwerp en voor de tuinaanleg. Vul het contactformulier hiernaast in of bel ons eens. Wij beantwoorden met alle liefde uw vragen en bespreken de mogelijkheden voor uw bedrijfstuin.