Van een vakkundig aangelegde tuin heeft u jaren plezier
Wij verzorgen de volledige aanleg 

 

NEEM NU CONTACT OP >

Professioneel aangelegde bedrijfstuinen

Een goed aangelegde tuin, die gaat jarenlang mee. Bij Verdi Bedrijfstuinen hebben wij allemaal groene vingers, zitten wij vol met passie, en zijn wij altijd het liefste lekker buiten in de tuin aan het werk. Tijdens het aanleggen van uw bedrijfstuin gebruiken wij zo veel mogelijk duurzame materialen. Zo gaat uw tuin het langste mee. Een frisse uitstraling van uw kantoortuin is belangrijk voor uw bedrijfsimago. U wilt toch ook dat het een plezier is om in uw tuin te verblijven voor zowel medewerkers als klanten?

Verdi Bedrijfstuinen is onder andere gespecialiseerd in de aanleg van:

  • Bestrating
  • Beplanting
  • Waterpartijen
  • Grondwerk en verhardingen
  • Vlonders
  • Schuttingen
  • Verlichting

Heeft u andere wensen? Bespreek deze gerust met ons. Wij denken altijd flexibel mee in mogelijkheden.

Vakkundig aangelegd en volledig verzorgd

Bij Verdi Bedrijfstuinen zijn wij betrokken bij het gehele proces, van ontwerp tot onderhoud. Een goed doordacht tuinontwerp is de eerste stap in het proces. Door vooraf na te denken over de indeling, is er houvast en worden verrassingen voorkomen. Na deze nauwkeurige voorbereiding volgt de professionele uitvoering van onze hoveniers. Wij werken op de meest efficiënte manier en kwaliteit en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Ons grootste doel is om het project succesvol af te ronden naar uw tevredenheid. Naast tuinontwerp en tuinaanleg biedt Verdi Bedrijfstuinen ook tuinonderhoud aan.

Flexibele tuinaanleg

Wanneer u niet op zoek bent naar de aanleg van een compleet nieuwe kantoortuin, maar slechts (een deel van) de bestaande tuin wilt aanpassen is dat ook mogelijk. Een nieuw terras of een nieuwe vijver? Geen probleem! U kunt altijd rekenen op onze betrokkenheid. Neem snel contact op en laat uw ideale bedrijfstuin aanleggen door de hoveniers van Verdi Bedrijfstuinen voor een goed verzorgde uitstraling. Naast het aanleggen van kantoortuinen zijn wij ook gespecialiseerd in tuinontwerp en tuinonderhoud.