Hovenier De Bilt: Martin

Martin van Hell 

Mijn naam is Martin van Hell en ik ben de trotse eigenaar van dit hoveniersbedrijf. Al op jonge leeftijd had ik een grote passie voor groen en was ik veel buiten te vinden. Ik ben dan ook vol energie gestart met Verdi Tuinen – een hoveniers bedrijf voor particuliere klanten. Na een succesvolle tijd is daar ook Verdi Bedrijfstuinen uit voortgevloeid gericht op ontwerp, aanleg en onderhoud van kantoortuinen.

Wij staan bekend om ons enthousiasme voor het vak, naast onze creativiteit en flexibiliteit. Verdi betekend niet voor niets groen. Op tuingebied kunnen we eigenlijk alles voor u betekenen. We staan er voor dat onze projecten altijd succesvol worden en zo lang mogelijk meegaan. Daarom kiezen wij ervoor om waar mogelijk altijd met duurzame materialen te werken. Een tuin moet over 20 jaar ook nog mooi zijn!

Zoekt u een creatieve, ervaren en vakkundige hovenier voor uw bedrijfstuin die altijd met u meedenkt in mogelijkheden? Laat uw tuin dan ontwerpen, aanleggen of onderhouden door Verdi Bedrijfstuinen.

 

Neem hieronder contact op met Martin 

Vragen?

Vul het formulier hiernaast in, en dan kom ik zo snel mogelijk met u in contact om al uw vragen te beantwoorden!